Fri frakt vid 799:- / Snabb leverans

3D2U Sverige


3D design och lasergravering.

En hobby och intresse av 3D utskrifter som har blivit ett litet fritidsföretag, jag finns i Finspång. Och nu också lasergravering som också är ett intressant område med många möjligheter. Det började med en liten billig 3D skrivare från Kina för 900kr till en industrimaskin för 3D utskrifter som jag har idag. Där i mellan så har jag byggt några egna maskiner som nu är sålda. 

Maskinparken består av en Zortrax M200 för slutprodukter och en billig liten Ender 3 för prototyp arbete. Och så har jag en Co2 Laser maskin, RS M500 på 50W. Arbetsyta på 500x300mm med höj och sänkbart bord och Chuck för gravering på runda detaljer. Märkning i trä,plast, sten och metall. En fiberlaser på 20W för märkning i så gott som alla metaller och läder om man så vill. Perfekt för märkning av detaljer med verktygs nr osv. Även för foto gravering på rostfria material.

Jag driver det här företaget på min fritid, eftermiddagar och helger efter mitt ordinarie jobb. Vilket gör att om jag får många beställningar så kan det bli någon dag längre leveranstid. Vilket jag hoppas att ni har överseende med .
Det är en manuell process där varje produkt blir unik. Det kan förekomma olikheter mellan produkterna fast man beställer fler av samma. Ett konstverk.. Varje order tillverkas efter beställning.

Vi gillar att ni kommer med egna förslag på vad ni vill ha. Eller kanske något helt nytt. Jag har gjort div special artiklar åt kunder på sådant som inte finns på marknaden


Vi gör allt för att vi ska kunna leverera så snart det går. Men det är en manuell process och varje order designas och tillverkas när ni har lagt er order. Helt unik för dig. 

; var google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */
Trustpilot