3D2U Sverige

3D design och lasergravering.

En hobby och intresse av 3D utskrifter som har blivit ett litet fritidsföretag som jag driver i Finspång.  Det började med en liten billig 3D skrivare från Kina för 900kr till en industrimaskin för 3D utskrifter som jag har idag. Där i mellan så har jag byggt några egna maskiner som nu är sålda. Jag har även investerat i 2 olika laser maskiner som även det började med lite nyfikenhet.

Maskinparken består av:
3D maskiner för 3D utskrifter.
Zortrax M200 för slutprodukter. Anycubic Chiron för lite större utskrifter 400x400x450mm och några Ender S1 för tillverkning av prototyper osv.
Lasermaskiner för gravering, etsning och i viss mån skärning.
Co2 Laser maskin, RS M500 på 50W. Arbetsyta på 500x300mm med höj och sänkbart bord och Chuck för gravering på runda detaljer. Märkning i trä, plast, sten och metall.
En fiberlaser på 20W för märkning i så gott som alla metaller och läder om man så vill. Perfekt för märkning av detaljer med verktygs nr osv. Även den en chuck för märkning/gravering av runda detaljer.

Jag driver det här företaget på min fritid, eftermiddagar och helger efter mitt ordinarie jobb. Vilket gör att om jag får många beställningar så kan det bli någon dag längre leveranstid. Vilket jag hoppas att ni har överseende med .
Det är en manuell process där varje produkt blir unik. Det kan förekomma olikheter mellan produkterna fast man beställer fler av samma. Ett konstverk.. Varje order tillverkas efter beställning.

Vi gillar att ni kommer med egna förslag på vad ni vill ha. Eller kanske något helt nytt. Jag har gjort div special artiklar åt kunder på sådant som inte finns på marknaden

 

Vi gör allt för att vi ska kunna leverera så snart det går. Men det är en manuell process och varje order designas och tillverkas när ni har lagt er order. Helt unik för dig.